Restaurace Černá Perla Tábor

GDPR

Restaurace Černá Perla Tábor

Ochrana osobních údajů

Restaurace Černá Perla – Vladislav Skoumal, osoba samostatně výdělečně činná, IČ: 76350487podnikající dle živnostenského zákona, zapsaná v žinostenském rejstříku, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány Restaurací Černá Perla – Vladislav Skoumal nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno Restaurací Černá Perla – Vladislav Skoumal, tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Restaurace Černá Perla Tábor - logo
Restaruace Černá Perla Tábor - Facebook

Adresa

Šafaříkova 3123
Tábor 39002

Otevírací doba

Restaurace, rozvoz:
Po – Čt: 10:00 – 22:00
Pá – So: 10:00 – 24:00
Ne: 10:00 – 22:00

Rezervace

info@cerna-perla.cz
+420 739 161 361